OM BYENS SMØRREBRØD OG SANDWICH

Smørrebrød & Sandwich gør lykke hos alle

I august 2017 åbnede Byens Smørrebrød & Sandwich i Slagter Max’s gamle lokaler på Østerbrogade. Siden starten er det gået stille og roligt fremad.

Vi værner om de traditionelle håndmadder og smørrebrød samt udviklingen af vores luksussmørrebrød når det skal være ekstra lækkert. Hver måned laves en ny variant i håndmad og Smørrebrød, som følger årstid, trend og samtidig udvikler vores ansatte og deres kunstneriske evner i sammensætning af råvarer.

Vi laver også Sandwich, hvor vi bruger Dansk bagerbagte brød, som er et unikt håndværk, hvor ingen brød er ens, hvor kundens ønsker er i centrum og der er uanede muligheder for fyld. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi kan præsentere flere forskellige sandwich med mange spændende ingredienser, der udfordre smagsløgene. Eks. Sandwich med Salami, pepperoni, smeltet ost, skinke, rå løg, jalapenos og chillidressing.

For god til at dele

men vi følger også med udviklingen, og efterspørgslen på Veganske og vegetariske smørrebrød & Sandwich er stigende. Dette ser vi som en ny mulighed for at opfylde flest mulige kunders ønsker og behov.

Har DU nogle ideer til at gøre hverdagen eller festen lettere – kom gerne forbi og lad os få en snak og

hør om mulighederne.

Et sundt måltid til en travl familie eller et uventet besøg. Bil, bus eller togtur til strand, skov og by

Barnedåb, Fødselsdage, Skolefester, Studentergilder – og fester, natmad, Begravelser, Kundepleje – og møder, Receptioner, Personalemøder, Frokostordninger til både små og store.

Det er kun fantasien der sætter grænser

Vi er et team på 13 personer som står klar til at betjene – og opfylde jeres ønsker – om det er hverdag eller fest, med mad fra et kolde bord.

Vi glæder os til at se jer og spørge

” Hvad kan vi gøre for dig? ”

ÅBNINGSTIDER

Mandag til fredag: 08.00-19.00

Lørdag & Søndag: 10.00-19.00

Helligdage 10.00 – 19.00
31.12 er der åbent fra 10.00 – 14.00
Vi holder lukket den 24.12 & 01.01

LEVERING – MAD UD AF HUSET

Hedensted by:
75 kr

Løsning, Ølsted, Daugaard og omegn:
150 kr

Vejle, Horsens, Juelsminde:
300 kr

NAVIGATION

FIND OS

SE KONTROLRAPPORT